Over mezelf

Dag lieve lezer,

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog. Ik neem je graag mee op mijn zoektocht in de wonderlijke wereld van het mama zijn. Tijdens mijn ontdekkingsreis hier maak ik graag plaats voor een lach en een traan, eerlijke verhalen, leuke tips en nog veel meer. Omdat ik een grote liefde heb voor allerhande creaprojecten en DIY’s wil ik deze ook graag met jullie delen.

Mag ik me even voorstellen?

Het is altijd fijn als lezer om te weten wie het gezicht is achter de blog. Ik ben dus Annelies, gelukkig getrouwd met Roel, fiere mama van onze knuffelpeuter Toon (21 mei 2018) en in de wolken met onze schattige baby Nils (17 januari 2021). Voor het moment ben ik allround juf in het lager onderwijs.

Mijn passies: lesgeven, zingen, muziek maken, veel tijd doorbrengen met ons gezin, de wereld ontdekken, wandelen, schilderen, knutselen en frutselen, schrijven, veel te veel foto’s trekken en lopen door de bossen. Een terrasje doen of eens lekker gaan eten vind ik ook altijd top. Vroeger was ik een echt leesbeest, maar dat is nu wel een pak minder sinds ons manneke geboren is. Het kinderboekenrepertoire breidt wel uit. šŸ˜‰

Waarom begin je in godsnaam aan een blog?

Wel dat is een beetje uit innerlijke drang. Langs de ene kant om mijn schrijfkriebels kwijt te raken en ook omdat ik wel een klankbord weet te appreciƫren. Ik lees zelf graag blogs en die werken vaak inspirerend.

Sinds mijn zwangerschap van Toon ben ik in de “mamablogwereld” getuimeld als lezer van enkele mooie blogs. Zelf lees ik heel graag over thema’s als natuurlijk ouderschap, tips en trips met kinderen, eerlijke verhalen en leuke wetenswaardigheden. Ik hoop dat ik in de toekomst zelf ook een mooie bijdrage kan leveren en misschien zelfs mensen kan inspireren.

Het leven is een beetje knoeien en groeien, maar ook daar valt schoonheid in te rapen.

Schrijven heb ik zoals je hierboven kan lezen altijd al graag gedaan. Ik ben niet het type dat heel der romans uit haar pen schudt, maar gedichtjes of korte vertelsels uit het dagelijkse leven is meer mijn stijl. Zo maakten mijn man en ik samen een privƩreisblog van onze huwelijksreis door de USA die we met familie en vrienden deelden. Omdat mijn schriftjes en tekstbestanden uitpuilden van de schrijfsels ben ik heel voorzichtig begonnen via blogger om daarna verder te gaan met WordPress.

Knoeien en groeien

Dicht bij je eigen hart en gevoel blijven vind ik als mens en als mama erg belangrijk. Daar heb ik het zelf vaak meer dan me lief is lastig mee. Perfectie bestaat niet. Soms zou ik het dolgraag anders aanpakken, maar heb ik gewoonweg geen idee hoe. Misschien klinkt dit bij jou ook wel herkenbaar? Veel leesplezier op mijn blog!

Durf te knoeien en te groeien!

Liefs, Annelies x

PS: Als je graag nog meer leuke mamablogs leest, ga dan eens even kijken bij: https://www.demamablogs.com

2 gedachten over “Over mezelf

 1. Hoi Annelies,

  Wat een mooie, open en eerlijke website heb je! Wat fijn dat je dit voor de mama’s doet:)

  Ik ben bezig met het opzetten van mijn eigen bedrijf.
  Bij de brainstorm over de naam kwam ‘knoeien&groeien’ voorbij en zo kwam ik bij jou terecht.
  Ik wil kortdurende en intensieve opvoedondersteuning gaan geven, voorlichting en groepswerk voor ouders en kinderen.

  Nou vraag ik me af wat je er van vindt als ik onder knoeien&groeien.nl ga werken.
  Zou je me dat willen laten weten?

  Groetjes,
  Laura Verboom

  Like

  1. Dag Laura,

   Bedankt voor jouw mooie woorden. šŸ™‚ Dat is heel fijn om te lezen. Ik heb er absoluut geen probleem mee dat jij het webdomein knoeien&groeien.nl gebruikt hoor. Veel succes met je eigen bedrijf! Dat zijn vast en zeker spannende dagen.

   Liefs, Annelies

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s