DIY Ho, ho, ho, daar komt de Kerstfotoshoot!

Toontje 6 maanden

All I want for Christmas

Ik heb een zwak voor natuurlijke en spontane foto’s, maar voor Kerst mag er een extra inspanning geleverd worden en zet ik al eens iets in scene. Zeker met zo’n knap modelletje in huis mag dat al eens gebeuren. šŸ˜‰ 

Ik bestelde de fotokaartjes elke keer bij Smartphoto. Hun software gebruikte ik ook al voor: fotoboeken, posters, kaartjes, een foto op canvas en eentje op plexiglas. Ik was elke keer heel tevreden over de kwaliteit van de afdruk. Het is de moeite om de acties af te wachten, want er valt geregeld een mooie korting te rapen. Hou hun site dus zeker in het oog. Hier heb je een ideetje van de fotootjes die ik de voorbije jaren gebruikte.

Lichtjes, kerstballen en pakjes

Het is altijd handig als je model nog blijft liggen. Toontje was een gezonde brok van ongeveer 7 maanden toen ik deze foto’s nam. De kerstattributen vielen in de smaak. šŸ˜‰

Spelen met het lichtsnoer.
Big Smile naar mama … Smelt!
Mmm, dat moet ik eens proeven…

Een echte kerstboom versieren op de hei

Omdat onze spreekwoordelijke achtertuin zo mooi is, weken we vorig jaar uit naar de hei. Ons modelletje was intussen een vinnige peuter geworden, dus we versierden samen een leuk boompje en bij wijze van ‘kinder-wegloop-blokkage’ zetten we hem in een grote kartonnen doos met kerstversiering. Dat lukte vrij goed, hoewel mama deze keer veel sneller moest zijn om de foto’s te trekken. Het grappige was dat er op die dag nog een koppel was met een soortgelijk idee, maar het model was een beetje hariger. Zij waren bezig met een professionele kerstfotoshoot van hun hondje.

Daar wil ik wel eens aankomen!
Pakjes uitpakken!
Het mooiste pakje van de wereld!

Noot: Deze blog werd geschreven zonder partnerschap of wat dan ook met Smartphoto. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s